Juhlat

Köketin Kiseleffin talo on rakennettu 1700-luvun lopulla. Käytössämme on upea juhlasali ja useita toimistotiloja. Tilamme soveltuvat erinomaisesti isojen juhlien ja fancyjen dinnereiden pitopaikaksi. Asiakaspaikkoja on runsaasti. Istuvia paikkoja on 150, seisovia ​200-250, sekä yläkerran parvella 50. Lisäksi käytössä on baari​ (A-oikeudet), leikkinurkka ja WC:t. Tiloissamme on 3 sisäänkäyntiä, joista 1 esteetön.

Nimiäiset / ristiäiset

Sisältää tilavuokran, kakun (punainen, keltainen, sininen & marjaisa / suklainen / hedelmäinen), skumpat/lehtikuohuva ja kahvit/teet, suolaisen piirakan (poro/lohi/antipasto) ja vihersalaatin.

Hinta 45€/hlö, minimi 10 hlö.

Babyshower

Sisältää tilavuokran, kakun (punainen, keltainen, sininen & marjaisa / suklainen / hedelmäinen), skumpat/lehtikuohuva ja kahvit/teet.

Hinta 40€/hlö, minimi 10 hlö.

Lastenjuhlat

Sisältää tilavuokran, kakun, kahvit/teet, mehubuffan, vihannesdipin.

Hinta 40€ / hlö aikuiset ja lapset 15€ / hlö 15-vee asti, minimi 15 (aikuista) hlö.

Polttarit

Sisältää tilavuokran, skumpat, tapasmenyn, alkudrinkin, musiikintoiston, sekä lisätilauksesta viininmaistelu/viinikoulu, samppanjabaari, juustolautanen ja kakkukahvit.

Hinta 45€ /hlö, minimi 15 hlö.

Muista myös uniikki Köket House Porvoon vanhassa kaupungissa!

Häät

Hääpaketit alkaen 89€/hlö

Muistotilaisuus

Sisältää tilavuokran, kakkukahvit, voileipäkakun, vihersalaatin, mehubuffan , sekä lisätilauksesta liinat, kukat ja kynttilät.

Hinta alkaen 45€ / hlö, Minimi 20 hlö.

 

Peruutusehdot ja käytännönohjeet:

Pienet juhlat ja muut erikoistilaukset:
Peruutus onnistuu kuluitta viim. 30 päivää ennen tilaisuutta, 29-15 päivää ennen peruutetuista tilauksista veloitamme peruutuskuluna puolet ja 14 päivää tai myöhemmin tulleista peruutuksista veloitetaan peruutuskuluna koko tilaisuuden arvo. Laskutus ennen tilaisuutta, laskutuslisä 10 €/lasku. Varausmaksu 50 % tilaisuuden vahvistuksen yhteydessä. Osallistujamäärän ilmoitus viimeistään 7 vrk. ennen tilaisuutta.

Juhlat ja seminaarit:
Tapauskohtaisesti

Haluatko postituslistallemme?