Töitä tarjolla!

juhlat

Palkataan aamupalakokki!
Palkataan lounas-ja brunssikokki.

11-vuotias Café Köket (www.cafekoket.fi) kokoaa uutta tehotiimiä kesäkauden kynnyksellä keittiöön sekä saliin.

Etsimme palvelukseen leipomistaitoista, nopeaa, sosiaalista ja kokemusta alalta omaavaa kokkia ja leipuria osa-tai kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Aamupalakokin työtehtäviin kuuluvat kahvilan vitriinin nostosta ja esillepanosta huolehtiminen, aamupalan sekä kokousvieraiden tarjoiluiden valmistaminen. Lisäksi työhön kuuluu lounaskokin avustaminen sekä leipominen. Työvuorot alkavat klo 6.30-7.

Lounas-ja brunssikokki vastaa arkisin lounaan esivalmistelusta, kokkaamisesta sekä ylösnostosta ja ylläpidosta. Viikonloppuisin kokkaamme ja leivomme brunssia. Leipomistaidosta ja tukkutilausten hallinnasta plussaa.

Olemme suosittu ja kiireinen monitoimitalo, joten työkokemusta on oltava, reseptiikkaa löydyttävä ja halu onnistua joka päivä paremmin ajaa sinua täydellisiin makukokemuksiin.

Olemme auki joka päivä ympäri vuoden, mutta toimintamme painottuu aamu-ja päivätyöskentelyyn pääsääntöisesti viikon kaikille päiville. Olet tottunut itsenäiseen ja tehokkaaseen työskentelyyn osana tiimiä. Et pelkää muuttuvia tilanteita sillä Köket sijaitsee vilkkaalla alueella Senaatintorin ja kauppatorin välimaastossa.

Meillä pääset loistamaan ja kehittymään ja toivommekin löytävämme sinut, ihanan monitaiturin joka loistat positiivista energiaa ympärillesi, kehität ja kehityt kasvavan konseptimme kanssa sekä testaat kanssamme mm kehittelemäämme erikoisruokavaliota.

Työhaastattelut alkavat viikolla 8 ja palkkaamme heti kun oikea ihminen vie jalat altamme tai kielen mennessään maistattaessaan herkkujaan.

Hakemukset: arla@cafekoket.fi tai tule esittäytymään Kiseleffin taloon.

--

Haluatko postituslistallemme?