TÖITÄ TARJOLLA

Hyvä tyyppi, ammattitaitoinen ravintola-alan työntekijä, barista - tule auttamaan meitä kiireiseen syksyyn ja pikkujoulukauteen, osa-aikaisesti tai vakituisesti! Töitä pitäisi pystyä tekemään vähintään 30 tuntia viikossa kaikkina viikon päivinä sekä aamuna että iltoina.
Onnistuuko?
Sinulta löytyy luonnollisesti myös anniskelu- ja hygieniapassi.

Köket on suosittu kahvila, baari, lounasravintola, juhlatila ja kokouspaikka. Köket on Helsingin monipuolisin tapahtumapaikka, hauskin kahvila ja suosituin brunssiravintola. Köket sijaitsee keskeisellä paikalla empiirikeskustassa Senaatintorin ja Kauppatorin välissä historiallisessa Kiseleffin talossa.

Köket on auki joka päivä ja palvelee aamusta iltaan vuoden jokaisena päivänä. Meidän isot tilat toimivat juhlapaikkana, seminaarina kuin rennompina illanistujaisina ja monipuoliset kokousfasiliteetit tarvitsevat reipasta kokousemäntää.

Käytössämme on upea juhlasali, 3 erikokoista neuvottelu- ja workshop-tilaa sekä upea villa Porvoon vanhassa kaupungissa.

Meillä on upea ja tiivis henkilökunta, tekemisen meininki ja töitä sille, joka niitä haluaa rennolla ja ahkeralla asenteelle tehdä. Joka päivä on kova päivä!

Laita hakemusta tulemaan asap sillä palkkaamme heti parhaat tyypit: arla@cafekoket.fi.

Lisätietoja: www.cafekoket.fi

Haluatko postituslistallemme?