Paras johtaja?

Keittiötoiminnan johtaja
Etsimme kokenutta ja organisointikykyistä keittiötoimen johtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimme keittiötiimin päällikköä pitämään langat käsissään ja tukemaan ja johtamaan keittiön toimintaa. Keittiöpäällikkö toimii tiiviissä yhteistyössä yhdessä ravintolapäälliköiden sekä myynnin kanssa sekä luonnollisesti työskentelee päivittäin oman keittiötiiminsä tukena.

Etsimämme henkilö johtaa seuraavia osa-alueita:
- päivittäinen kahviltatoiminta
- lounas
- Ruokala ( 4 x vuodessa vaihtuva lista, tarjolla päivittäin klo 11 alkaen, pöytiintarjoiltu)
- juhlatoiminta
- deli (avataan pian)
- kokoustarjoilut
- kesäkahvila (toiminta talvitauolla lokakuusta huhtikuuhun)
- Porvoon vanhan kaupungin juhlatilat

Hakemamme henkilöllä on kokemusta keittiön johtamisesta, esimiestyöskentelystä sekä ruokatoiminnan kehittämisestä.
Sinulla on vahva visio, mitä hyvä ruoka on ja miltä sen kuuluu näyttää. Ruoanlaitto on sinulle helppoa, etkä pelkää suorittavaa työtä. Paikkaat sairaslomia ja tuet suorittavaa toimintaa. Paperinpyöritys ja katelaskenta on sinulle tuttua, olet tarkka, täsmällinen ja tehokas. Olet inspiroiva ja kannustava johtaja ja ajat tiimisi huippusuorituksiin. Tulet toimeen salin kanssa, etkä pelkää astua isoihin saappaisiin. Osaat ajatella asioista modernilla tavalla.

Kehittämämme ainutlaatuinen konsepti on lähes valmis. Monipuolinen toimintamme on suositumpaa päivä päivältä ja liiketoimintamme kasvaa kovaa vauhtia, suorastaan räjähdysmäisesti.
Etsimme hyvää tyyppiä pitämään lankoja käsissä ja tukemaan jo toimivaa tapaamme tehdä töitä. Talossamme vierailee viikoittain 15.000 kävijää. Toimipaikkamme sijaitsee Senaatintoria vastapäätä vilkkaalla Aleksanterinkadulla ja olemme osa Torikortteleiden kehityshanketta. Muutamme Helsinkiä joka päivä astetta paremmaksi ja toimivammaksi kaupungiksi. Yrityksemme on yksityisessä omistuksessa ja henkilöstöömme kuuluu noin kaksikymmentä työntekijää.

Keittiömme johtaja on rauhallinen ja innostava ja johtaa pehmein keinoin, varmoin ottein ja on sosiaalisesti lahjakas, hyvä esimies!

Keittiömme osa-alueet ja vastuut on jaettu tiimeihin, joten mahdollisesti keittiötoiminnan pyörittämiseenkin palkkaamme kaksi henkilöä.
Työ alkaa heti oikean ihmisen löydyttyä.
Hakemukset ja lisätiedustelut:
arla@cafekoket.fi
Soittoaika 1.2.2017 puh 0456 56 70 65 / Arla Joensuu

Haluatko postituslistallemme?