Kiitos!

Uusia tuulia Köketin kuvioissa; Köketin liiketoiminta on myyty uusille omistajille Kiseleffin talossa.

Cafè Köket aloitti yli 10 vuotta sitten modernina yhden naisen torikahvila Helsingin kauppatorilla ja laajensi sisältöään ja tilojaan Senaatintorin kupeessa vuosien ajan.
Vuodesta 2015 Köketin monitoimitalona on toiminut historiallinen Kiseleffin talo Torikortteleissa. Köket on tullut tutuksi sydämellisestä ja joustavasta asiakaspalvelusta ja kaikki on mahdollista - asenteesta.

Köketin nykyinen ravintolatoiminta on siirtynyt uusille omistajille huhtikuussa 2018.
- Olemme jo jonkin aikaa etsineet sopivan luovaa porukkaa jalostamaan ja jatkamaan isoksi käynyttä toimintaamme, ja onneksemme löysimme nykyiset omistajat, kertoo Arla Joensuu, Köketin perustaja.

- Toimintamme pysyy alkuun aika lailla samanlaisena uusien omistajien käsissä ja iloisin mielin annamme rakkaat asiakkaamme uusien yrittäjien hellään huomaan, Timo Kuusisto, Köketin toinen omistaja, kertoo.
- Ihana henkilökuntamme jatkaa normaalisti uusien omistajien palveluksessa ja kaikki tuottamamme tapahtumat tullaan pitämään Kiseleffin talossa sovitusti.

Keskitymme nyt uuteen hyvinvointiyritykseemme Superlaiffiin, kertoo Arla.
- Iso kiitos kaikille ihanille asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme ja kaikille 11 vuotta mukana kulkeneille!

Kiseleffin talon uudet toimijat tulevat infoamaan lisää omasta toiminnastaan sekä muuttuvista yhteystiedoista toukokuun aikana.

Lisätietoja:
Café Köket
Kahvilan puhelin: 044 978 28 93
myynti@cafekoket.fi
www.cafekoket.fi

Superlaiffi.fi
arla@superlaiffi.fi
Puhelin 0456 56 70 65
www.superlaiffi.fi

Haluatko postituslistallemme?