Info

Köket 10 vuotta vuonna 2017

Cafè Köket syntyi vuonna 2007 ajatuksesta yhdistää maailman paras asiakaspalvelu sekä moderni, hyvä ja laadukas torikahvilatarjonta.

Kymmenen vuotta ja 11.  kauden alkaessa voimme ylpeänä esitellä hioutuneen konseptimme, jossa yhdistyvät luovuus, esteettityys, boxin ulkopuolelle ajattelu, eettisyys, kansainvälisyys ja tietenkin se kahvilan pito, edelleen modernilla otteella. Asiakas on tärkein, aina.

Kahvin on oltava asiakaspalvelun ohella kaupungin parasta ja mahdollisimman monen tuotteen luomua. Haluamme omalta osaltamme olla mukana vaikuttamassa kehittyvään yhteiskuntaan, kiinnittää huomiota tärkeisiin asioihin sekä rikkoa rajoja.

Yhteistyökumppaneissamme ja asiakkaissamme näkyvät arvomaailmamme; Kirkon ulkomaanapu, Turva-ja ensikotien liitto, Gibson Café, Amnesty, Lapuan kankurit ja monet muut.  Yhteistyökumppanimme edustavat meillekkin tärkeitä pehmeitä arvoja, ihmisyyden ja luonnon kunnioitusta, sekä suomalaista osaamista - näistä mekin pidämme!

2018 Köketissä kahvitellaan, syödään ja juodaan, juhlitaan, kokoustetaan ja leikitään, sekä tietysti tehdään töitä. Kokoustilamme kasvavat koko ajan ja keskitymme 2018 parantamaan tilojamme, akustiikkaa, sekä viihtyvyyttä ylipäätään.

Torikortteleissa tavataan!

 

 

Haluatko postituslistallemme?